Recipe for Chapati or Roti or Pulka
Once you taste these unleavened, unsalted simple breads - a person is hooked. This is simple, unpretentious home cooking but very satisfying, healthy and easy on the pocket book. There are also excellent for those with a yeast allergy. Rotis are made from small balls of dough that are rolled out and then partially cooked on a hot griddle and then finished directly over high heat. The high heat makes the rotis puff up into a ball. They are then lightly coated with ghee to keep them pliable until serving time. Line a tortilla basket with a napkin and keep the rotis in it. Allow 2-3 chapatis or rotis per person. இந்த புளிப்பில்லாத, உப்பு சேர்க்காத எளிய ரொட்டிகளை நீங்கள் சுவைத்தவுடன் - ஒரு நபர் இணந்துவிட்டார். இது எளிமையானது, ஆடம்பரமில்லாத வீட்டுச் சமையல், ஆனால் மிகவும் திருப்திகரமானது, ஆரோக்கியமானது மற்றும் பாக்கெட் புத்தகத்தில் எளிதானது. ஈஸ்ட் ஒவ்வாமை உள்ளவர்களுக்கும் சிறந்தவை உள்ளன. ரொட்டிகள் மாவின் சிறிய உருண்டைகளிலிருந்து தயாரிக்கப்படுகின்றன, அவை உரு...